Taťko ( no moc mi to slovo nejde z huby/klávesnice -táhne mi na 50

) Takže klepání řidítek ti ustalo ,když jsi vyměnil pružinu vzadu ??? Pružinu mohu koupit i od Richarda inzeruje ji na Slovenským serveru-velké množství pružin a i pancéřku- ( upřesním- opraváře Ríšu Winga- v dobrým- všude jen chvála) Vyměním ji podle jeho manuálu a stahovák pružin si půjčím (snad) . Harleje jsem zvládl a to i motor ( je to kovařina) - no do Winga bych zatím nerad lezl a čas v sezóně nemám -jinak to bude v zimě

A myslíš ,že po výměně pružiny bude konečně pokoj? Mě zaráží že to dělá míň ve dvou- vyšší tlak na gumy to zmírní a zhorší se to při jízdě z kopce, nebo ubrání plynu -kdy je tlak na př.kolo asi vyšší??? Při akceleraci je to bez kmitu-zabereš za heft a jde jak po másle zavřeš ji a od 60 do 40 v jdenom se to rozklepe jak sviňa. Ve dvou to dělá decentně/ snesitelněji a tak v 50-45km/h . Takže zmíněný malý tlak na předek asi není můj důvod????
Díky za super rychlou reakci Chlape s Vlkem i mistře Wingů -zrovna vy dva mi asi můžete pomoct -jeden tu závadu měl a jeden to umí spravit -díky za vaše reakce kucí.[/quote]
Přezdívku jsem si nevybral, byla mi přisouzena asi před 13 lety

a to mi teprve táhne na 60
S touto závadou jsem se trápil od koupě, tedy nějakých 40 000 km

. Byl jsem 2x v Týně, kde byla servisovaná do okamžiku prodeje na doporučení mého bratra a i několikrát v Chomutově u mého skvělého kamaráda. Bohužel, jak už bylo někde uvedeno i přes dvojí výměnu pneu ,dotažení krku, výměny olejů v tlumičích se závada stále opakovala. Tedy přesněji, pokaždé byl rozdíl pouze v rozdílech v rychlosti, někdy 30 - 40, po změně pneu 50 - 60 ale vždy se projevila. A jestli jsem někoho vezl či ne +- tlak v pneu , vše jedno .
Po výměně pružiny za progresivní se už nikdy tato závada neprojevila.

a navíc celý stroj se dle mého soudu zklidnil i na horším povrchu v zatáčkách.
Pro můj klid ještě nechám přes zimu vyměnit ložisko v krku

na který mi bohužel z rodinných důvodů nevyšel čas i když jsem byl předběžně s Wingem domluven. Tímto mu se znovu omlouvám , jak mu snad i manželka vyřídila po osobní mé návštěvě.