Autor |
Zpráva |
tomas422
|
Předmět příspěvku: Nestartuje za tepla Napsal: 08 říj 2014 11:29 |
|
|
Měl bych prosbu o radu. GL mi už párkrát hodilo závadu - za tepla např. u benzínky nechce po zhasnutí motoru znova nastartovat, musím to nechat cca 5-10 minut stát a pak naskočí jako by nic na první dobrou. Při pokusu o start mi problikává "R"-reverz v cca 1sec intervalu. Dokáže mi někdo zdatnější poradit. Díky Všem. Tomáš
|
|
 |
|
 |
Jerry
|
Předmět příspěvku: Re: Nestartuje za tepla Napsal: 16 říj 2014 19:45 |
|
Registrován: 11 dub 2012 17:07 Příspěvky: 163 Bydliště: Praha-(rezervace)
|
Ahoj to je zajímavá závada,to jsem ještě neslyšel, ale pokud ti tady nikdo neporadí tak zde najdeš určitě pomoc já jsem tam zatím našel vše co jsem potřeboval. http://goldwingdocs.com/
_________________ Honda Silverwing 600 Prodáno Honda Goldwing 1800 ABS, AIRBAG, ,LED , DENNÍ LED.
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich
|
|
 |
|
 |
Winng
|
Předmět příspěvku: Re: Nestartuje za tepla Napsal: 17 říj 2014 10:31 |
|
Registrován: 16 čer 2010 22:40 Příspěvky: 34 Bydliště: Prešov Slovensko
|
No tak ono se v takovémhle případě dost blbě radí , múže to být X věcí , az praxe ti poradím pár špekú po čem bych šel já osobně jako mezi prvníma když občas zabliká zpátečka a zejména zatepla: volné očko na senzoru neutrálu na pravé straně pod gumovou čepičkou, klasicky zvýšený přechodový odpor na hlavních připojení baterky, jedno ze dvou relé startovací a couvací za levým kufrem odchází či má přechodový odpor v konektoru či očku / většinou to má na svědomí slabá stará baterka a odpory na hlavních přívodech a relé jiskří / malá vúle na bowdenech zpátečky ,a měl sem problém třeba s jedním GW 05 co to dělalo podobně a nakonec to bylo CDI a ty jal známo jsou do 06 náchylnější na kolaps buď tímto symptomem jak uvádíš ty či začnou vyhazovat chybu jednoho z dvou knock senzorú ačkoliv jsou oba OK Radit v těhle věcech na dálku je velmi obtížné, jedině dílna fundovaný člověk co GW hoví a jít postupně vylučovací metodou. Já osobně vlastním Honda diagnostiku ale ta taky není všespasitelná a ani vše ti nedokáže načíst. Čili za mě : odstrojit, zahřát, uvést do problematického režimu a jít vylučovací metodou. Jinak to nezjistíš. Hodně zdaru. RichardS
|
|
 |
|
 |
Jerry
|
Předmět příspěvku: Re: Nestartuje za tepla Napsal: 17 říj 2014 11:38 |
|
Registrován: 11 dub 2012 17:07 Příspěvky: 163 Bydliště: Praha-(rezervace)
|
Tak rada od Winga je fundovaná ten ví o čem mluví, tak že s chutí do toho.
_________________ Honda Silverwing 600 Prodáno Honda Goldwing 1800 ABS, AIRBAG, ,LED , DENNÍ LED.
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich
|
|
 |
|
 |
tomas422
|
Předmět příspěvku: Re: Nestartuje za tepla Napsal: 28 říj 2014 19:11 |
|
|
Díky bylo to opravdu čidlo na zpátečce, díky kluci.
|
|
 |
|
 |
|