Autor |
Zpráva |
Skalda
|
Předmět příspěvku: Navigace.. Napsal: 11 bře 2012 22:18 |
|
|
Ahoj je tu někdo ,kdo dokáže nebo někoho zná co umí nahrát mapy do navigace gw1800...?? Díky za jakoukoli radu ...Skalda ...bazar.roman@seznam.cz 608888885
|
|
 |
|
 |
Bobech
|
Předmět příspěvku: Re: Navigace.. Napsal: 26 bře 2012 16:30 |
|
|
To budeš mít asi problém. Mapy stojí za dvě věci a já to vyřešil garminem 660 a není problém.
_________________ Co mě nezabije to mě posílí. Honda GW - GL 1800 červená + přívěs nebo návěs
|
|
 |
|
 |
Jerry
|
Předmět příspěvku: Re: Navigace.. Napsal: 28 črc 2012 22:40 |
|
Registrován: 11 dub 2012 17:07 Příspěvky: 163 Bydliště: Praha-(rezervace)
|
Tak mám tady informaci pro majitele ať už Goldwingů dovezených z USA nebo zakoupených v evropě mající navigaci.Tento týden jsem navštívil firmu TOURATECH v Modleticích Praha-východ Říčany a tam mi provedli aktualizaci uplně nových map Garmin do navigace.Tak že kdo nechce vozit ještě druhou navigaci doporučuji tuto firmu navštívit a určitě když bude šance mapy aktualizovat budete uspěšní(né vždy to jde). Zde je odkaz na jejich stránky a obraťte se na pana Kocandu. http://www.touratech.cz/kontakt
_________________ Honda Silverwing 600 Prodáno Honda Goldwing 1800 ABS, AIRBAG, ,LED , DENNÍ LED.
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich
|
|
 |
|
 |
Lojza
|
Předmět příspěvku: Re: Navigace.. Napsal: 29 črc 2012 12:23 |
|
|
Jerry jaké číslo mapy máš ?předpokládám že jsou to mapy CN Europe,já dostal informaci že ne NT mapy bo jiné se tam použít nedají,se již od roku 2010 aktualizovat nebudou.Mám ameriku a mapu jsem tam nahrál tu poslední co Garmin vydal tj CN Europe 2010. Jinak souhlas s Bobechem,taky používám Zumo 550 ,bo ta vestavěná navigace je systém 20let starý ,tudíž hrozně komplikovaný a za jízdy skoro nepoužitelný.
_________________ Burgman 650 exe K07,GoldWing 1800 K08 + dvoukolák 500l K09
|
|
 |
|
 |
Jerry
|
Předmět příspěvku: Re: Navigace.. Napsal: 29 črc 2012 13:40 |
|
|
Lojzo stará verze SW byla 2.30 Teď mám verzi 4.60 a mapy CN Europa NT 2013.Mapy jsem si vybral sám co jsem chtěl nainstalovat, jediný limit je 1.7GB ale to není problém to je dostačující pokud nechceš jed třeba do Turecka či na Kypr nebo Ukrajinu,ale i to se dá vyřešit.Sice máš pravdu že systém je možná zastaralý,ale navigaci nemám potřebu za jízdy ovládat a funkce zumu za jízdy je uplně dostačující.Kolikrát používáš nebo měníš něco na navigaci za jízdy?Stejně je potřeba zastavit.
_________________ Honda Silverwing 600 Prodáno Honda Goldwing 1800 ABS, AIRBAG, ,LED , DENNÍ LED.
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich
|
|
 |
|
 |
Lojza
|
Předmět příspěvku: Re: Navigace.. Napsal: 29 črc 2012 14:36 |
|
|
Jerry a Tobě tam šla nainstalovat NT mapa ? U mne si s tím nevěděli rady ani v Picodasu což bylo zastoupení Garminu v čr. Jinak k navigaci,každý má jiné nároky na navigaci,ale nemožnost zadávání dle souřadnic a obtížné zadávaní dle mapy a mé potřeby za jízdy vyhledávat ubytko,obchody,benzinky a jiné uživatelské body činní z této navigace pro mne nic moc použitelné zařízení.Obrovské plus a proto jsem bral motku s navigací je že ji nemusíš schovávat při každém opuštění stroje, u nás, z dohledu.
_________________ Burgman 650 exe K07,GoldWing 1800 K08 + dvoukolák 500l K09
|
|
 |
|
 |
Jerry
|
Předmět příspěvku: Re: Navigace.. Napsal: 29 črc 2012 16:34 |
|
|
JJ mám tam NT to máš pravdu že vyhledávání POI bodu je zde složitější a zabere více času.Přesně co píšeš byl důvod proč jsem bral GW s navigací nemusíš ji stále nandavat a zase sundavat a když svítí sluníčko tak je stále vidět.Jediný problém teď je že když zadám cestu delší jak 1100km a dám třeba vyhledat jízdu po neplacených silnicích že mi to napíše že nemá dostatečnou kapacitu paměti. 
|
|
 |
|
 |
|