Ahoj, tak jsem se také dočkal a koupil krasavici GL1500. Nemáte náhodou někdo v pneumatikách nějaký prostředek proti píchnutí. Něco jsem našel na netu, ale nemám s tím zkušenost. http://www.solwecoom.cz/?cat=22 Naopak mám zkušenost s píchnutým plně naloženým cruisrem v 17.00hod v pátek 260km od domova. A jako na potvoru servis nikde. Měl jsem sebou antipich, ale díra v duši byla veliká a tím pádem vše na h..........Nakonec se to do 20.30hod povedlo s menšíma obtížema a pomocí místních lidí.ale s GL si to ani nedovedu představit. bubis
Ahoj. Když jsem dával nové pneu, tak jsem nechal dát Ultraseal a také foukám plynem. Co člověk, to názor, takže se samozřejmě najdou i tací, to říkají jak Ultraseal i plyn je kravina, ale já s tím mám již svojí zkušenost a jsem s tím spokojený a hlavně mám dobrý pocit, že jsem něco udělal pro svojí bezpečnost
_________________ Honda Goldwing 1500 SE skutrmoto.cz
Curtiss
Předmět příspěvku: Re: Proti defektu
Napsal: 09 lis 2010 18:48
Registrován: 04 kvě 2010 20:11 Příspěvky: 103 Bydliště: Česká Lípa
Ahoj, minulý týden jsem nechal naplnit Ultraseal, myslím, že investice 660,- za obě pneu se v tomto případě vyplatí. Plynem sice nefoukám, ale ten Ultraseal mám a mít budu i do budoucna
Ahoj,ted je už dost času,zima za dveřmi. Ten Ultrasel nevypadá špatně, ale někde jsem slyšel, že když jedeš okolo 130 tak se prý kolo rozkmytá a když dlouho motorka stojí steče to v gumě, pak se to zase při jízdě rozleje ale prý to rozhodí vyvýženost kola. Tak jak je to????????????????
Tohle co píšeš jsem také hodně krát slyšel, alej od lidí, co ultraseal nikdy neměli. Ale je možné, že to špatně aplikoval. U tohoto je podmínka, že se to má dělat na nové sadě až po vyvážení. Ale slyšel jsem také, že to někde nejdříve aplikovali a pak se snažili vyvážit, což je nesmysl. Ale ber to tak, že jsou příznivci a odpůrci těchto věcí. Ale zatím se mi většinou potvrdilo, že odpůrci to nikdy neměli. Osobně jsem to nechal aplikovat již na několika nových sadách a zatím vždy dobrý.
Curtiss
Předmět příspěvku: Re: Proti defektu
Napsal: 21 lis 2010 17:43
Registrován: 04 kvě 2010 20:11 Příspěvky: 103 Bydliště: Česká Lípa
No, jak píše Káčko, plní se to do vyváženýho kola a po naplnění je potřeba jet pár km pomalu - tak do 50-60km/h, aby se Ultraseal rovnoměrně rozptýlil. Potom už nesteče, je totiž tixotropní. No, já jsem jel s Ultrasealem 160 km/h a nezaznamenal jsem sebemenší vibrace. Tak si vyber, jestli poznatky lidí, kteří to používají, nebo kritiku těch, co to v gumách nikdy neměli. Sám jsem k tomu byl zpočátku taky nedůvěřivý, ale přečetl jsem si pár zkušeností uživatelů a po ujištění spolumajitele servisu Yamaha - mého spolužáka - jsem si to u něj nechal naplnit taky a myslím, že se ta investice rozhodně vyplatí. A rozváženost kol u mě tedy rozhodně nenastala
A ještě galerie, ale to jsou již mé fotky, kdy jsem měl v pneumatice hřebík a po vytažení jsem pneumatiku ještě v pohodě dojezdil do její úplné pneusmrti Fotogalerie
To video jsem viděl už dřív. Znáš to v TV jde všechno a pak v reálu je to na h.... Potřeboval jsem slyšet od někoho kdo to má, že to určo funguje. Né od lidí co o tom jen slyšeli. Tak jste mě bratři s GL1500 přesvědčili a jdu do toho taky. Mám obuto vzorek asi 80% tak by to mělo být v poho.
Ahoj, defekt s touhle mašinou mě taky trochu straší, takže to určitě vyzkouším. Jen bych hádal, že to asi nebudou znát všude, proto bych se chtěl zeptat, jestli někdo neznáte nějaký dobrý pneuservis v okolí Havl. Brodu, Kutné Hory nebo Zruče nad Sázavou, kde by uměli přezouvat tyhle stroje a znali i takovéhle věci. Díky za odpověď.
_________________ Mrack@seznam.cz Yamaha xvs 1100 Dragstar Honda Goldwing 1500 SE
Ha, no přezouvání je celkem sranda, ale někde věřím, že i oříšek. Pokud vím, tak když přezouval Polda, tak to zvedali. Když jsme to měnili na mém, tak jsme to normálně položili na padáky a v pohodě viz info ZDE. Takto ti to přezují v pneuservisu v Neuměřicích, sice to je dál, zato pěkný výlet, udělají i kafe a už hlavně vědí jak na to jen jsem je zatím ještě nepřesvědčil na ten Ultraseal, aby ho měli k dispozici.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru