Autor |
Zpráva |
rudyzzr
|
Předmět příspěvku: Re: Tak už jsem taky jeden z Vás Napsal: 05 kvě 2012 04:12 |
|
Registrován: 01 kvě 2012 02:20 Příspěvky: 108 Bydliště: Roznov pod Radhostem
|
diky very much.. )
_________________ RudyZZR
|
|
|
|
|
Riči - MOTOLITO
|
Předmět příspěvku: Re: Tak už jsem taky jeden z Vás Napsal: 06 kvě 2012 13:54 |
|
Registrován: 02 črc 2009 20:09 Příspěvky: 167 Bydliště: Ústí nad Labem
|
Tak jsem tam byl a co myslíš......otevírací doba je PO - PÁ do 17:00 Co je to za motoobchod, který nemá v sobotu otevřeno?! To je hnus....velebnosti....
_________________ "Na počátku bylo slovo Boží, ...a pár svařenejch trubek.." ( z filmu "Ve stínu gangu" ) Kontakt: +420 774 233 662, mail: rici-gl1500@seznam.czhttp://www.wataha.tarnow.pl
|
|
|
|
|
rudyzzr
|
Předmět příspěvku: Re: Tak už jsem taky jeden z Vás Napsal: 07 kvě 2012 04:17 |
|
|
kdybych Ti napsal francouzsky system otviraci doby obchodu.kteryzto sam ani po trech mesicich nechapu,tak se naseres jeste vic.. ))
|
|
|
|
|
rudyzzr
|
Předmět příspěvku: Re: Tak už jsem taky jeden z Vás Napsal: 12 kvě 2012 02:00 |
|
|
tak jsem se stal dneska taky majitelem goldwinga...rv 88,docela dobry stav az na par malickosti.mel najeto 61 tisic mil,ja jsem na nem dneska dal neco kolem 400 km.a musim uznat ze soudruzi v USA s vyvojem tohodle stroje trefili do cerneho. motoricky super,podvozek uzasny.myslel jsem si ze s tim budu bojovat a ejhle,v zatackach pevny jako vlak,nic se nevlni,proste pohoda.ovladatelnost super. spotreba taky v pohode,temomat se spateckou dobra vec,Radio je slyset i ve vyssich rychlostech z repraku,bez pouziti sluchatek apod... Do kufru se mi s prehledem veslo prekvapive mnozstvi odevu a serepeticek ktere jsem si dovezl z Francie,prislo mi to ze ma bezedny ulozny prostr. proste za dnesek ani jedna vyhrada ohledne fungovani stroje ohledne kosmetiky,shanim obe dve dvirka zadnich kastliku,levy "padak" podsedloveho plastu,pravou vetraci mrizku co je u budiku a znak predniho blatniku...
|
|
|
|
|
Káčko
|
Předmět příspěvku: Re: Tak už jsem taky jeden z Vás Napsal: 12 kvě 2012 02:48 |
|
Registrován: 23 čer 2009 11:27 Příspěvky: 466 Bydliště: Praha 10, 603460165
|
Přejeme ti mnoho kilometrů bez problému. Doufám, že to také nafotíš a ukážeš
_________________ Honda Goldwing 1500 SEskutrmoto.cz
|
|
|
|
|
rudyzzr
|
Předmět příspěvku: Re: Tak už jsem taky jeden z Vás Napsal: 12 kvě 2012 05:21 |
|
|
nafoceno mam ale nejak jsem vcera neprisel na to jak se vklada fotka do profilu.tak to hodim alespon sem.. ))
Přílohy: |
x 065.jpg [ 174.09 KiB | Zobrazeno 7109 krát ]
|
x 064.jpg [ 100.79 KiB | Zobrazeno 7109 krát ]
|
x 067.jpg [ 95.84 KiB | Zobrazeno 7109 krát ]
|
|
|
|
|
|
rudyzzr
|
Předmět příspěvku: Re: Tak už jsem taky jeden z Vás Napsal: 20 kvě 2012 22:25 |
|
|
tak za prvni tyden co to mam doma najeto pres 2000 a mueim uznat ze je to opravdu bomba.kdo tvrdi ze je goldas tezka neovladatelna masina tak na tom nikdy nesedel. zitra uz poputuje goldasek do garaze a ceka na me suzuki gsx600f...au,uz ted me z ni boli prdel...
|
|
|
|
|
romand
|
Předmět příspěvku: Re: Tak už jsem taky jeden z Vás Napsal: 31 kvě 2012 22:12 |
|
|
Dobrý den. Taky jsem dozrál do věku, kdy si mohu pořídit větší hračky a také se jim více věnovat. Zkušenosti mi však napovídají, že mnozí majitelé vraků čekají na kafku, místo aby odvezli vehykl do šrotu. Můžete mi říct na co si mám dát pozor. Chtěl by jsem obsah 1500. Děkuji. Roman Trutnov. ( nechci zakládat nové vlákno)
|
|
|
|
|
rudyzzr
|
Předmět příspěvku: Re: Tak už jsem taky jeden z Vás Napsal: 01 čer 2012 02:03 |
|
|
no,ono je to stejne pri koupi vsech motorek... Zkouknout vzhled. Je dobre si vsimat jestli jsou dily originalni a nebo nahrazky (presite sedlo apod).Pred zkouknutim bych si mozna zjistil rok vyroby a jak by mela motorka vypadat(barevne provedeni apod).Taky si vsimat jestli sedi plasty,narovinu se zeptat jestli neni moto bourane.Ja kdyz jsem kupoval tu svou tak jsem kukal na par plastu i z druhe strany jestli nejsou varene. Zkouknout tlumice jestli nejsou vytecene,stav pneumatik apod (tyhle veci vetsinou hybou s cenou) Nastartovat,poslechnout motor,jestli tam nic neklepe apod.Pokud chces byt dusledny,vyhodit kryt baterie a premerit jestli motorka dobiji (uz jsem kdysi koupil moto co slabe dobijelo a vbyl problem s "reklamaci" ) Vyzkouset vsechny hejbatka a tlacitka jestli funguji,jestli vsechno sviti,troubi (sterace stiraji) atd..... Pri projizdce zkusit i pustit riditka jestli masina neplave nebo netahne na stranu.
jinak na kilometry moc nehled.Kdo chce,stoci.....
A hlavne-zkontroluj jestli sedi VIN.Je vyrazeny na hlave rizeni
Taky se muze stat ze koupis dovoz a to se muze stat ze budes mit problemy u technicke napr. s nehomologovanymi svetly,stabilne sviticimi blinkry a jinymi emeryckymi specialitami. Vetsinou maji dovozci na technicke kamarady co primhouri oci...
|
|
|
|
|
romand
|
Předmět příspěvku: Re: Tak už jsem taky jeden z Vás Napsal: 01 čer 2012 14:10 |
|
|
Děkuji moc za informaci. Dnes budete zde za rohem tankovat ve Verchlábe, tak se zastavím a doufám, že se budeme mít chvilku čas pobavit. Jeden majitel spěchá s prodejem. Je někde od Teplic. Myslím, že moc Hond této velikosti moc v republice není a je možné, že majitele znáte. Ono co si budeme povídat. Já mám rád veterány a někdy o veteránoj vypoví víc chování majitele. Jo a ještě jde o americkou verzi.
|
|
|
|
|
|