Autor |
Zpráva |
Marek Chmela
|
Předmět příspěvku: GW 2006 - Rozsvicení hlavnich světel až po nastartování Napsal: 19 srp 2024 13:09 |
|
|
Zdravím,
chtěl bych rozsvěcet hlavní světla, až po nastartování. Můžete mě někdo trochu navést. Dělám slabo a silnoproud, takže praktické provedení nebude problém, jen nevím kde začít. Máte někdo servisní dokumentaci elektro?
- Počítám, že si vezmu signál někde o běžícím motoru a přes relátko sepnu hlavní světla. - Nebo jde to i softwarově nějak v řídící jednotce? - Nebo to někdo umíte udělat? kolik by to stálo?
Mám v motorce i arduino na řízení dynamických blinkrů, takže není problém vyhodnotit i více signálů naráz, pokud by to bylo potřeba a pak to sepnout arduinem.
Dík za jakékoliv rady. Marek
|
|
|
|
|
Winng
|
Předmět příspěvku: Re: GW 2006 - Rozsvicení hlavnich světel až po nastartování Napsal: 21 srp 2024 04:26 |
|
Registrován: 16 čer 2010 22:40 Příspěvky: 34 Bydliště: Prešov Slovensko
|
Sice je to k nicemu , potkavacky zhasinaji pri zmacknuti starteru , ale to asi vis. To co popisujes sem parkrat delal, je to trivialni pres rele a signal vezmes z čidla tlaku oleje
|
|
|
|
|
Marek Chmela
|
Předmět příspěvku: Re: GW 2006 - Rozsvicení hlavnich světel až po nastartování Napsal: 27 srp 2024 09:11 |
|
|
Zdravím, můžeš mi s tím za uplatu nějak pomoct? Třeba navést po videu po WhatsAppu. A nebo to udělat?
Kdyžtak mi napiš telefon a mužeme detaily doladit po telefonu.
Dík moc. Marek
|
|
|
|
|
Winng
|
Předmět příspěvku: Re: GW 2006 - Rozsvicení hlavnich světel až po nastartování Napsal: 27 srp 2024 10:33 |
|
Registrován: 16 čer 2010 22:40 Příspěvky: 34 Bydliště: Prešov Slovensko
|
Jasne. Hele je to fakt snadny. Cidlo tlaku oleje je v gumovy cepicce nad olejovym filtrem. Presne nad nim z predni strany motoru . Vede z nej jeden vodic. A druhy pouzijes vystup z relatka low beam. Uplne trivialni. +421 905320396. Ale fakt je to k nicemu podle me teda. V noci za tmy zastavis nechas zapnuty zapalovani a svitis a vidis . Kdyz chces treba nastavit navi tak das klicek do pravy polohy a palubka ti sviti i vse co je napojeny na ACC taky mimo svetel… klidne pomuzu jen pisu jak to vidim
|
|
|
|
|
|