Autor |
Zpráva |
rudyzzr
|
Předmět příspěvku: Re: Tak už jsem taky jeden z Vás Napsal: 01 čer 2012 19:19 |
|
Registrován: 01 kvě 2012 02:20 Příspěvky: 108 Bydliště: Roznov pod Radhostem
|
tak chovani majitele je taky hodne dulezite. ja mel vybrane dva stroje.Jeden z Tisnova,Druhy z Kladna. Kdyz jsem volal Kladenakovi tak ani nevedel co presne ma doma.Porad rikal ze si to koupil pro sebe ale ze ho kamaradi nuti do osmnactky a kdyz jsem se ho zeptal na zaklady (vyhrivani,zpatecka paod) tak ani nevedel co jeho stroj ma.Taky rikal ze je jen padly pri prevozu a ze je potreba nalakovat kufr a sehnat padak.Spis mi ale prislo ze to dostalo tafku pri bouracce,jinak by padak prezil.Pak me zarazilo ze v inzeratu byla vyfocena uplne jina motorka jak ta,ktrou mi posilal vyfocenou na mobil.Nehlede na to ze fotky ktere mi poslal byly otresne.Dalsi vec ktera me odradila od koupe byla ta ze mi do telefonu tvrdil ze nemuze jit uz s cenou dolu a za tyden jsem videl pozmenene inzeraty s cenou o 6 litru mensi... I proto vyhral goldas z Tisnova a nelituju niceho.Je v puvodnim stavu,nikdy nebourany.Jen jeden plast ktery pri dovozu chybel je novy.ja to uz koupil komplet.Dival jsem se na plasty z druhe strany,vse v poradku,nevarene.Ram jen zapraseny,kdyz jsem minuly tyden menil obe gumy,tak jsem mel plasty dolu a ram stacil jen otrit hadrem a byl jak novy.nikde neni ani skrabanecek. Jedine vady ktere goldas mel byla absence vik kasliku,predni znaku,sjete gumy a vytekle vidle.Krom kasliku je vse opraveno,doplneno.. jinak ja su z moravy tak ve Vrchlabi asi dnes tankovat nebudu.. )
_________________ RudyZZR
|
|
|
|
|
romand
|
Předmět příspěvku: Re: Tak už jsem taky jeden z Vás Napsal: 05 čer 2012 12:24 |
|
|
Není někdo od Teplic v čechách?? Je tam mašinka na prodej. Potřeboval by jsem na ní kouknout zkušeným okem dříve, než si pro ni dojedu. Nyní musím na deset dní do Polska a pak by jsem si mohl pro šestipístek dojet a plout krajinou už o prázdninách.
|
|
|
|
|
rudyzzr
|
Předmět příspěvku: Re: Tak už jsem taky jeden z Vás Napsal: 05 čer 2012 18:40 |
|
|
nevim ale mozna bych si dal na to pozor.Nevim jestli je to on co sis vybral ale pokud ano a je v modre metalize tak-prodava to i pres Otomoto a s nema moc dobre zkusenosti nejsou (viz motorkari.cz)..i ten goldas z Kladna byl pres ne. To by ale ani tak nevadilo,spis me zarazi ze ma v kazdem inzeratu jinou cenu.Na aukru ho prodava (kup ted) za 119 litru,v jinem inzeratu za 120 a ve tretim jsem ho videl za 139 litru. Pak jsem si vsiml ze nejspise nema original sedlo.Taky si myslim ze se v teto barve v 90tem roce ani nevyrabel..Bude dobre (jak pises) tam nekoho poslat aby to poradne prohlidl a projel.Dle meho si myslim ze bude mit mouchy..ale je to jen ma domnenka,na vlastni oci jsem to nevidel....
|
|
|
|
|
rudyzzr
|
Předmět příspěvku: Re: Tak už jsem taky jeden z Vás Napsal: 05 čer 2012 18:46 |
|
|
|
|
|
|
romand
|
Předmět příspěvku: Re: Tak už jsem taky jeden z Vás Napsal: 05 čer 2012 21:35 |
|
|
Dnes jsem mu napsal. Uvidíme co se z toho vyvrbí. Celý to je nějak divný. Nejlepší by bylo jej vidět okem odborníka. Naštěstí jsem ochoten zaplatit veškeré výdaje i vybrané pitíčko tomu kdo se na něj podívá. Snad se někdo najde.
|
|
|
|
|
romand
|
Předmět příspěvku: Re: Tak už jsem taky jeden z Vás Napsal: 05 čer 2012 21:44 |
|
|
|
|
|
|
rudyzzr
|
Předmět příspěvku: Re: Tak už jsem taky jeden z Vás Napsal: 05 čer 2012 22:08 |
|
|
tak ses trefil do toho druheho ktery jsem dneska shlidl.. )) tady se mi moc nezda cena (docela palka za 91cku) a taky mozna ty kilometry(ta stala hodne dlouho ladem) ale mozna ze je v perfektnim stavu a majitel si ji holt proste ceni..chce to videt
|
|
|
|
|
Polda
|
Předmět příspěvku: Re: Tak už jsem taky jeden z Vás Napsal: 05 čer 2012 23:03 |
|
|
Kluci, tu modrou jsem viděl a projel jí, kámoš by taky rád golďase ale nestojí to za nic. U té druhá je šíleně přemrštěná cena. Pokud si jí majitel cení na tolik, tak je blázen. Je to holé. Tam by byla cena reálná tak kolem 115 tisíc a musela by trochu vypadat. Pokud najdete ještě modrou v Praze v Čerčanech, tak tam ani nejezděte, je to šrot a ten chlap je zralej na pěst. Z 96 se vyklubala na místě 88 a chtěl zato 135 tisíc. Když jsem mu řekl, že si ze mě dělá prdel, že to je ročník nejvíc 90, ať mi přinese techničák, tak začal koktat. Je to vyloženě šrot a válela se. Z obou stran je to rozmlácené a chybějí tam věci. Jinak do Teplic to mám kousek, když budeš chtít, tak se ozvi.
_________________ Honda Gold Wing 1500 SE " neznám nejde, zázraky do tří dnů, nemožné ihned" tel. 724443356 http://sb650.rajce.idnes.cz/ http://skutrmoto.cz skype polda144
|
|
|
|
|
rudyzzr
|
Předmět příspěvku: Re: Tak už jsem taky jeden z Vás Napsal: 05 čer 2012 23:42 |
|
|
tak tu prazskou za 135 jsem taky resil ale radeji jsem dal od ni ruky pryc,kdyz mi prodejce pokazde do telefonu rikal neco jineho.. ))
|
|
|
|
|
romand
|
Předmět příspěvku: Re: Tak už jsem taky jeden z Vás Napsal: 06 čer 2012 11:47 |
|
|
Díky moc všem za ochotu a podělení se se skušenostmi. Nevím přesně co znamená holá motorka. Pokud nemá doplňky, tak si ji dostrojím dle vlastního gusta. Jsem příznivec blahobitu, ale také krásy minimalismu. - No prostě pak ji dostrojíme. Když říkáte, že je cena přemrštěná, tak chce se prostě pobavit s majitelem. Předně by jsem nezahazoval myšlenku, že jde o poctivého člověka a motorka po delším obhlídnutí je opravdu dobrá. Parkrát jsem v životě udělal omylem ošklivý úsudek. I když po pravdě řečeno opačných zkušeností mám přehlšle. Jako asi každý z vás. Tento a příští týden řeším výstavu fotografií v Německu. Ti exoti z města vybrali přítelkyni pro reprezentaci města, ale nic nezajistí. O víkendu pořádám sraz motorek, hlavně veteránů. No a pak snad bude klid. Tož by jsem se mohl plně věnovat mašince. Pokud někdo ještě seženete nějaké informace, tak budu velmi rád. Až budu jeden z Vás, tak se odvděčím pořádáním sešlostí v různých krásách naší krajiny. Jak na zemi, tak podzemí i ve vzduchu. ( Na motorkách jen na zemi). To mě baví. Ještě jednou dík. Roman D.
|
|
|
|
|
|