kluci ak budete potrebovat podporu dajte vediet nejake tie vychytavky som uz na tom dal. treba vymenit kabliky (tie co su tam su hrube a zle sa navlecie rukoviatko- znicite plast v ktorom su lanka) zmrstovaciu buzirku ci co to je nepouzivajte!! ma to hrubu stenu a zle po tom klzu rukoviatka. treba izolacku (hladku) a namazat nejakym WD40 alebo olejom
hlavne bacha na strane plynu to musi byt otocne!!!. tam su dve moznosti
1) bud potiahnete kabel vnutrom riditiek a vyvrtanu dieru spravite v mieste kde su lanka plynove ALE treba nejaku pevnu plastovu srandu v tvare pismena U aby ste to dostali do riditok (osobne sa mi nechcelo vrtat do riditiek)
2) drot obalit zmrstovacou buzirkou (mimo rukoviatok a najlepsie tou co ma v sebe nejaky plast co sa roztopi -po ochladeni je to tvarne a pevne) a vytiahnut drot medzi rukoviatkom a skrinkou odkial idu plynove lanka
ked to budete mat dobre je premazat lanka a vycistit spinace vsetky( osobne som to cistil pripravkom na cistenie brzd , potom nejake mazadlo a nakoniec kontakty postriekat kontakt sprejom )
hlavne nezabudnite na poistku !!!
v dalsom diely dam schemu a popis ako som spravil svetelnu hukacku (americka verzia GW ju nema neviem ako EU) je to na pridanych svetlach pod hlavnym svetlom ale s funkciou a teraz pozor

ked je zhasnute tak zablika zasvietenim a ked svieti tak zablika zhasnutim